top of page

LESAANBOD

Heb jij een passie voor theater? Ben je op zoek naar professionele training in dans, zang en drama? Heb jij de drijfveer en ambitie om jouw vaardigheden (verder) te ontwikkelingen en ambieer jij misschien zelfs een carrière in het (inter)nationale theater? De Old-School Musical Foundation is de plek voor jou! 

AFDELINGEN

Binnen de Old-School Musical Foundation zijn verschillende afdelingen:

 

 • Junior Afdeling

 • Gevorderden Afdeling

 • Volwassenen 

 

Voor de leeftijdscategorie vanaf 10 jaar is er de Junior Afdeling. De leerlingen worden onderwezen in de drie disciplines dans, zang en drama en klaargestoomd om door te kunnen stromen naar de Gevorderden Afdeling. Lees meer...

 

De Gevorderden Afdeling is voor leerlingen vanaf 14 jaar. Het doel is om vaardigheden en talent verder te ontwikkelen op het gebied van dans, zang en drama. De inhoud van de lessen is divers om de leerlingen zo breed mogelijk te onderwijzen in de verschillende facetten van het theater. Lees meer...

 

Voor volwassenen is er de Body Training. Mobiliteit, lenigheid, postuur en spieropbouw staan hierin centraal. Deze trainingen zijn ontwikkeld om in vorm te blijven en ter al gehele fysieke ondersteuning, ideaal als support voor andere sporten.  Lees meer...

LESROOSTER

 • Maandag 17:00-18:00 uur: dans (junior)

 • Maandag 18:00 - 20:00 uur: dans (gevorderden)

 • Maandag 20:00- 21:00 uur: Body Training (volwassenen)

 • Donderdag 16:30 - 18:00 uur: zang/dans/drama (junior) 

 • Donderdag 18:00 - 19:30 uur (2x per maand): zang (gevorderden)

 • Donderdag vanaf 19:30 uur (2x per maand): privé masterclasses zang (via selectie)

 • Donderdag 18:00-20:00 uur (andere donderdagen):
  dans (gevorderden) 

 • Zaterdag vanaf 13:00 uur (2x per maand): privé masterclasses zang (via selectie)

 • Zaterdag 15:00 - 17:00 uur: drama (gevorderden)

DANS

JUNIORS

JUNIOR AFDELING

Voor kinderen vanaf 10 jaar is er de Junior Afdeling. De leerlingen worden onderwezen in alle drie de disciplines: dans, zang en drama. Ze maken op jonge leeftijd kennis met de werkwijze van de OSMF en worden (indien gewenst) klaargestoomd om door te stromen naar de Gevorderde Afdeling. 

In de danslessen wordt o.a. aandacht besteedt aan het ontwikkelen van techniek, ritme en spierkracht. In de dramalessen wordt o.a. gewerkt met vormen van expressie, improvisatie en samenspel. In de zanglessen staan koor & solo zang centraal samen met zangtechnieken. 
IMG_7672 2.heic

LESGELD

Regulier lesprogramma
1,5 uur per week
2x per maand zang

€57,00 p.m. 


Voor meer informatie over lesgeld met betrekking tot samenstellingen van lesprogramma onderdelen, vraag de Lesbrochure aan via het contactformulier.

LESROOSTER

Regulier lesprogramma
 • Donderdag 16:30 - 18:00 uur (afwisselend lesprogramma drama/zang/dans)

​Extra lesprogramma
 • Maandag: 17:00 - 18:00 uur (dans)
Junior
GEVORDERDEN

GEVORDERDEN AFDELING

Het doel van de Gevorderden Afdeling is om vaardigheden en talent te ontwikkelen op het gebied van dans, zang en drama. De inhoud van de lessen is divers om de leerlingen alle facetten van het theater te laten ervaren. 

 

Ondanks dat ons doel is om jouw talent te professionaliseren, betekent dat niet dat je een top danser, zanger en acteur moet zijn wanneer je je bij ons aansluit. Ons streven is om het beste uit jou te halen, ongeacht op wat voor niveau je begint. Het gaat niet om de vaardigheden die je al bezit, maar of je getalenteerd, gepassioneerd en gedreven bent. 

 

De leeftijd van de studenten is vanaf 13 jaar. Wij hanteren geen strikte leeftijdslimiet, omdat wij niet geloven dat talent gekoppeld is aan een bepaalde leeftijd. 

LESROOSTER

 • Maandag 18:00 - 20:00 uur: dans 

 • Donderdag 18:00 - 19:30 uur (2x per maand): zang

 • Donderdag 18:00 - 20:00 uur (andere donderdagen): dans

 • Zaterdag 15:00 - 17:00 uur: drama

Wij geloven dat vaardigheden goed ontwikkeld kunnen worden door uitvoerige training. Dat is de reden dat wij 6 uur per week aan bieden. Het is tevens mogelijk aan te melden voor de lessen van één of twee disciplines. 

Voor meer informatie over de verschillende lesprogramma onderdelen, vraag de Lesbrochure aan via het contactformulier.

LESGELD

 • Lesprogramma maandag dans of zaterdag drama (8 uur per maand): €68,00 p.m. 

 • Lesprogramma maandag dans en zaterdag drama (16 uur per maand): €99,00 p.m. 

 • Lesprogramma maandag, donderdag en zaterdag (23 uur per maand): €126,00 p.m. 

Voor meer informatie over lesgeld met betrekking tot samenstellingen van lesprogramma onderdelen, vraag de Lesbrochure aan via het contactformulier.

Wat wij zoeken:

Gevorderden
Body training

"TALENT IS NATURAL. SKILL IS ONLY DEVELOPED BY HOURS AND HOURS AND HOURS OF BEATING ON YOUR CRAFT"

- Will Smith   

BODY TRAINING

Tijdens de Body Training voor volwassenen staat mobiliteit, lenigheid, body shape, postuur en spieropbouw centraal. Deze trainingen hebben als doel om in vorm te blijven, spieren te ontwikkelen waar nodig, mobiliteit en lenigheid te verbeteren en bieden tevens een goede ondersteuning voor de eventuele overige sporten die u beoefent. Het biedt een fijne balans tussen sport en ontspanning.

BODY TRAINING VOOR VOLWASSENEN

LESROOSTER:

Maandag 20:00- 21:00 uur

LESGELD:

Body Training
1 uur per week
€55,00 p.m. 
AANMELDINGSFORMULIER

Aan de toelating tot de Junior Afdeling en Gevorderden Afdeling zit een selectieprocedure verbonden. Dit houdt niet een enkele auditie in, maar het meetrainen tijdens meerdere lessen. Dit geeft ons de mogelijkheid om voldoende tijd en aandacht te besteden aan het bekijken van het talent, de vaardigheden en de attitude van de kandidaat.

 

Ben je enthousiast over de dans, zang en/of dramalessen? Vraag dan een gratis proefles aan via het aanmeldingsformulier. 

 

Inschrijfformulier
bottom of page